Hercules haalt voormalig aanvaller Vitesse

© RTV Utrecht
UTRECHT - De Utrechtse derde divisionist Hercules heeft zich voor komend seizoen versterkt met Mike de Beer. De 22-jarige aanvaller komt over van CSV Apeldoorn.
De Beer heeft de gehele Vitesse jeugdopleiding doorlopen en tekende op 19-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij de eredivisionist, waar hij zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong Vitesse in de tweede divisie speelde. Tot een definitieve doorbraak kwam het niet. Via RKC Waalwijk en tweede divisionist HHC Hardenberg kwam hij weer bij jeugdliefde CSV Apeldoorn terecht.

Snelheid als wapen

"Mike de Beer is voor Hercules in aanvallend opzicht een welkome aanvulling in de selectie. Met zijn enorme snelheid brengt hij een specifiek wapen mee. Met zijn overstap naar Hercules wil Mike weer aansluiting en perspectief krijgen om op een hoger niveau te spelen", aldus hoofdtrainer en technisch manager René van der Kooij.
Binnenkort is er nog meer transfernieuws te verwachten vanuit Hercules. Er komt nog een centrumspits aan. "We hebben contact met een speler en hopen dit de komende dagen af te kunnen ronden. Dan is de selectie voor komend seizoen in principe volledig en kunnen we ons langzaamaan gaan richten op het nieuwe seizoen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.