Dalto-coach Barry Schep verlengt contract: 'Over vijf jaar weer meedoen in play-offs'

© Orange Pictures
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - Barry Schep is ook komend seizoen hoofdtrainer van Dalto. Dat heeft de Driebergse club, die uitkomt in de Korfbal League, bekend gemaakt. De bedoeling is dat Schep ook daarna nnog aan Dalto verbonden blijft, om samen de ambities van de club waar te maken.
De ambitie van Dalto is om binnen vier à vijf jaar weer mee te doen om de play-offs om de landstitel. Dat gebeurde eerder onder meer in 2006 en 2010, toen de club het zelfs tot de finale wist te schoppen. Beide keren ging die finale verloren.
"Er is in de jaren dat ik hier ben, hard aan de weg getimmerd", aldus Schep. "De club leeft, heeft ambitie en wil dolgraag de weg omhoog doorzetten in de komende jaren."Toen Schep twee jaar geleden aantrad, wilde de club zo snel mogelijk naar de Korfbal League, het hoogste niveau van Nederland. Die promotie werd vorig seizoen berwerkstelligd.
"Nu hebben we het over hoe we in seizoen '24-'25 kans kunnen maken op een plek bij de eerste vier en daarmee kwalificeren voor de play-offs om het landskampioenschap", zegt Schep. "We hebben een geweldige staf met veel kennis en waar ik veel plezier mee heb. Dit in combinatie met een erg ambitieuze jonge selectie zorgt ervoor dat ik graag nog verbonden blijf aan de club."
Behalve met Schep is het contract ook clubman en assistent coach Jesper Oele verlengd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.