Yannick Zeeman van DOVO naar Spakenburg

Yannick Zeeman
Yannick Zeeman © Website DOVO
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Yannick Zeeman maakt de overstap van DOVO naar Spakenburg. De 22-jarige verdediger sprak meerdere keren met DOVO over een contractverlenging, maar het kwam niet tot een akkoord. Daarop sloeg Spakenburg toe.
Zeeman tekent bij de tweededivisionist een contract voor één seizoen. Bij Spakenburg komt hij met trainer Eric Meijers een oude bekende tegen. Meijers liet Zeeman in 2017 debuteren bij Achilles'29. Vanuit daar trok de verdediger naar DOVO, waar hij in drie seizoenen tot 55 wedstrijden kwam.
In het hart van de Spakenburgse defensie gaat linkspoot Zeeman komend seizoen de concurrentie aan met Frank Schilder en Koos Werkman.
"Yannick is een stabiele jongen en heeft bij Achilles'29 en DOVO laten zien dat hij voetballend sterk is. Daarnaast heeft hij in het linkerbeen een goede voortzetting in huis", aldus de technische commissie van Spakenburg.

Mark Westerlaken

Tegenover het vertrek van Zeeman staat de komst van Mark Westerlaken bij DOVO. De 24-jarige verdediger komt over van Gemert.
Op Sportpark Panhuis gaat Westerlaken, die eerder ook uitkwam voor SV Top en Blauw Geel'38, samen spelen met zijn broer Bart Westerlaken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.