Richard Verschoor twee keer 18de op testdagen Formule 2

Verschoor in de Formule 3
Verschoor in de Formule 3 © FIA Formula 3 Championship
BENSCHOP - Richard Verschoor heeft zich op de eerste twee testdagen van de Formule 2 laten zien namens MP Motorsport. De autocoureur uit Benschop eindigde beide dagen op de achttiende plaats.
Bij de testdagen krijgen coureurs de kans om hun auto's te testen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Een van de nieuwkomers in de Formule 2 is Verschoor, die vorig jaar nog uitkwam in de F3. De Benschopper heeft alleen nog geen contract.

MP Motorsport

Verschoor test in Bahrein voor MP Motorsport, dat nog geen tweede rijder voor het F2-seizoen heeft bekendgemaakt. De Duitser Lirim Zendeli is wel al verzekerd van een plek in de Formule 2 bij MP Motorsport.
Om die tweede plek te bemachtigen, zijn de testdagen voor Verschoor belangrijk om zich te tonen. Maandag eindigde hij op de achttiende plaats. Dinsdag was hij weliswaar sneller, maar kwam hij in de algehele uitslag ook niet verder dan plek achttien. Woensdag is de derde en laatste testdag.

Plan A

Begin februari zei Verschoor al dat de tijd begon te dringen voor een contract in de Formule 2. "Ik heb al mijn zinnen gezet op plan A, de Formule 2. Ik zeg altijd als je een plan B hebt, dan focus je ook op dat plan", vertelde hij toen.
Het seizoen in de Formule 2 begint in het weekend van 26-28 maart in Bahrein.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.