RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jelle Goes: 'Nieuwe Utrecht-talenten hebben het FC Utrecht-DNA'

1/4
UTRECHT - De generatie talenten die eraan komt bij FC Utrecht is doordrenkt met het DNA van de club. Dat zegt Jelle Goes, het hoofd van de FC Utrecht Academy, vrijdag in Een Berg Sport. Goes vertrekt in mei naar IsraŽl om daar technisch directeur van de nationale voetbalbond te worden.

Jelle Goes vertrekt naar IsraŽl


"Passie & strijd, lef & initiatief en naar voren gericht. De aanstormende talenten passen in dat profiel", aldus Goes. Hij noemt daarbij ook specifiek een viertal namen, onder wie Denzo Kasius, de verdediger die is verhuurd aan Volendam. "Als die zich zo door ontwikkelt, gaat hij het zeker halen."

'FC Utrecht heeft veel talenten'


Goes noemt ook Silian Mokono, de rechtsachter die dit seizoen al mocht debuteren in de hoofdmacht, en het duo Mees Rijks en Dion Versluis. "Dat is nog wat vroeg", stelt Goes. "Zij zijn nog jongens en ze moeten kerels worden en nog beter woren. Maar het zijn jongens met potentie."

Over zijn eigen opvolging is Goes helder. "Iedereen is vervangbaar. Er staat nu een geweldig team van jeugdcoaches en ik hoop dat mijn opvolger dat team op een geweldige manier gaat ondersteunen."

Goes over opvolging


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -