Sportlust'46 haalt Mo Bendadi: 'We zochten nog een creatieveling'

© Sportlust'46
WOERDEN - Sportlust'46 heeft zich voor komend seizoen van de diensten van Mo Bendadi. De 27-jarige middenvelder komt over van tweededivisonist TEC uit Tiel, waar hij een seizoen onder contract stond.
Patrick Loenen: "Bendadi is een nummer 10 die ons sterker maakt"
Bendadi heeft ook een geschiedenis bij het Veenendaalse GVVV. Halverwege het seizoen 2019-2020 stapte hij over van FC Lienden naar de blauwe zijde van Panhuis, maar omdat hij weinig speelde bij GVVV vertrok hij na een half jaar naar Sparta Nijkerk.
"Wij zijn erg tevreden over de groep die we hebben. Maar we zochten eigenlijk nog een creatieve speler, een nummer 10 die ons sterker maakt", aldus Loenen. "We hebben een goede speler daar met Daniël van Warven, maar we hebben over een competitie van 34 wedstrijd nog iets nodig daar. Ik denk dat Mo ons sterker maakt."
Met de komst van Mo Bendadi is de selectie van derdedivisionist Sportlust'46 voor volgend seizoen bijna rond. De Woerdenaren hopen op korte termijn nog een verdediger aan te trekken, om de vrijgekomen plek van Tommy de Klein op te vullen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.