SCHC toont veerkracht en verslaat Pinoké

BILTHOVEN - De hockeysters van SCHC hebben zondag op bezoek bij Pinoké de volle buit gepakt. De Bilthovense dames kwamen nog op achterstand maar wonnen uiteindelijk met 1-2 in de hoofdklasse.
In het begin van het tweede kwart pakte Pinoké via Kelly Hoyng Jonker een 1-0 voorsprong. Dat maakte waarschijnlijk wat los bij SCHC want in de 21e minuut zette Ginella Zerbo de 1-1 op het scorebord.
In de 35e minuut was het Yibbi Jansen die SCHC op voorsprong bracht. Vanuit een strafcorner zette ze de stand op 1-2.
19' Kelly Hoyng Jonker (1-0)
21' Ginella Zerbo (1-1)
35' Yibbi Jansen (1-2)
SCHC staat in de hoofdklasse op dit moment tweede. De Bilthovense dames hebben 32 punten uit 13 duels. Het ticket voor de play-offs - die worden gespeeld tussen de nummers 1 t/m 4 - lijkt geen probleem te worden voor SCHC. Met nog acht wedstrijden te gaan is het gat met nummer vijf Pinoké elf punten.