Kampong boekt benauwde zege op hekkensluiter

© RTV Utrecht
UTRECHT - Kampong heeft zondag een nipte zege geboekt op hekkensluiter Almere. Het team uit Utrecht creëerde volop kansen, maar het bleef bij 1-2 in de hoofdklasse-wedstrijd.
Kampong, dat eerder dit seizoen met 11-0 (!) won van Almere, had de controle. In de 23e minuut kwamen de Utrechters terecht op 0-1 voorsprong via Koen Visser. Terrance Pieters verdubbelde in de 42e minuut de voorsprong: 0-2.

Onnodig spannend

De Utrechters kregen veel kansen op meer goals (waaronder maar liefst twaalf strafcorners), maar wisten die niet te verzilveren. Almere, dat nog op nul punten staat, wist één van de spaarzame kansen wel om te zetten in een goal. Via Jamie Wallace werd het 1-2. Kampong had het aan zichzelf te danken dat het nog spannend werd op het eind, maar de winst werd over de streep getrokken.
De zege maakte deze week extra mooi voor Kampong. Afgelopen donderdag versloeg de ploeg van Roelant Oltmans in eigen huis Oranje Rood.
23' Koen Visser (0-1)
42' Terrance Pieters (0-2)
58' Jamie Wallace (1-2)

Ranglijst

Kampong blijft tweede met 29 punten uit dertien wedstrijden maar kruipt dichterbij koploper Bloemendaal, dat met 1-0 verloor op bezoek bij Den Bosch. Het puntenverschil tussen Bloemendaal en Kampong is nog zeven punten.
Almere - Kampong.
Almere - Kampong. © RTV Utrecht
Almere - Kampong.
Almere - Kampong. © RTV Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.