RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels niet in regiotoernooi

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels doet toch niet mee aan het Utrechtse voetbaltoernooi, dat als het mogelijk is in april en mei zal worden afgewerkt. De Bunschotense tweede divisieclub had eerder aangegeven wel ge´nteresseerd te zijn in deelname aan het evenement, dat georganiseerd wordt door heth Veenendaalse GVVV.

Aan het toernooi zouden alle tweede- en derde divisionisten en hoofdklassers uit de provincie Utrecht meedoen. Met Sparta Nijkerk als extra deelnemer kwam het aantal clubs op tien. De bedoeling is dat er gespeeld wordt in twee poules van vijf.

Organisator Rob de Boer moet nu op zoek naar een vervanger voor IJsselmeervogels. Daarbij zijn de derde divisionisten DVS'33 uit Ermelo en SteDoCo uit Hoornaar, dat getraind wordt door Frans Adelaar, belangrijke kandidaten.

"Wij waren ge´nteresseerd, maar omdat het er in instantie op leek dat het toernooi tot in juni gespeeld zou worden, hebben wij voor de maand mei andere oefenduels geregeld", zegt IJsselmeervogels-trainer Berry Smit. "In juni zijn onze spelers met vakantie."

Nieuwe selecties
Overigens zullen veel clubs het toernooi aangrijpen om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Sportlust'46, Hoogland en Eemdijk hebben al aangegeven met de selectie van het seizoen 2021-2022 te willen aantreden.

Het toernooi zou, als de situatie rond Corona dat toestaat, op zaterdag 24 april moeten beginnen. De andere pouleduels staan vooralsnog gepland voor 1, 8, 13 en 15 mei. Op 22 mei is de finale tussen de twee poulewinnaars.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -