RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stephanie Visscher door in enkel- en dubbelspel in Egypte

ELST - Tennisster Stephanie Visscher is goed aan het ITF-toernooi in Sharm El Sheikh begonnen. De speelster uit Elst wist dinsdag in Egypte de kwartfinale te halen van het dubbelspel.

Visscher dubbelt in Sharm El Sheikh met de Braziliaanse Thaisa Grana Pedretti. Het koppel is als vierde geplaatst en wist in drie sets te winnen. Het Zwitsers-Portugese duo Rushiti/Santos werd met 6-1 2-6 11-9 verslagen.

In de kwartfinale nemen Visscher en Pedretti het op tegen het Zweeds-Duitse koppel Ostlund/Sekulic. Die partij wordt donderdag gespeeld.

Visscher toont veerkracht in enkelspel
Woensdag wist Stephanie Visscher ook in het enkelspel te winnen. Ze rekende in twee sets af met Priska Madelyn Nugroho uit IndonesiŽ: 6-2 7-6.

In de tweede set had Visscher problemen met Nugroho, die door een break op een 4-2 voorsprong kwam. De Elstse rechtte de rug en kwam zelf 5-4 voor, maar kon het niet afmaken. Er moest daardoor een tiebreak aan te pas komen, en die won Visscher moeizaam met 9-7.

In de tweede ronde van het enkelspel speelt Visscher tegen de Japanse Eri Hozumi, die als zesde geplaatst is in Sharm El Sheikh.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -