Powel gaat verder op een lager niveau

© Geert Lommers
AMERSFOORT/VEENENDAAL - Berry Powel stopt bij GVVV en gaat op een lager niveau voetballen. Dat heeft de 40-jarige Amersfoorter laten weten aan RegiosportVeenendaal.nl.
Powel, die in zijn loopbaan voor Quick, Roda'46, FC Den Bosch, De Graafschap, FC Groningen en ADO Den Haag, het Spaanse Gimnàstic de Tarragona, Huracán Valencia CF en Elche CF, Heracles Almelo, Roda JC, Kozakken Boys, IJsselmeervogels, DVS'33 en GVVV speelde, wil in de 1e, 2e of 3e klasse gaan spelen.
Powel maakt de keuze vooral om meer vrije tijd te hebben. "Als je in de tweede divisie speelt, heb je amper een vrij weekend. Dat is op een lager niveau wel anders. Dan heb je opeens een weekend of acht extra zonder wedstrijden. De afgelopen periode heb ik ervaren hoe lekker dat is en daardoor ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het voetbal op het hoogste amateurniveau waarschijnlijk achter mij ga laten."
De 40-jarige topschutter gaat nog niet stoppen. "Nu je weer een klein beetje kan trainen, merk ik opnieuw hoe leuk het spelletje nog is. Maat het lijkt mij heerlijk, niet elk weekend meer kwijt te zijn aan voetbal."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.