Instellingen

Toch geen EK voor 'positieve' Timber

© Orange Pictures
UTRECHT - Utrechter Jurriën Timber heeft zich moeten afmelden voor Jong Oranje. De 19-jarige verdediger is positief getest op het coronavirus en moet de groepsfase van het EK aan zich voorbij laten gaan.
Feyenoorder Lutsharel Geertruida vervangt Timber binnen de selectie van Jong Oranje. Timber werd positief getest in aanloop naar het duel van zondag tegen ADO Den Haag. Ook voormalig FC Utrecht-speler Sebastién Haller testte positief op COVID-19. De twee hebben het duel aan zich voorbij moeten laten gaan.
Doelman Maarten Paes van FC Utrecht meldt zich zondagavond in Zeist om zich met Jong Oranje te gaan voorbereiden op het EK in Hongarije en Slovenië.
Woensdag 24 maart volgt de eerste wedstrijd van Jong Oranje. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi neemt het dan op tegen Jong Roemenië. Drie dagen later is Jong Duitsland de tegenstander en de laatste groepswedstrijd is op 30 maart tegen Jong Hongarije. Op 31 mei wordt het toernooi hervat met de kwartfinales. De halve finales en de finale zijn op 3 en 6 juni.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.