Instellingen

Ronnes wordt topsportadviseur

UTRECHT - Na een sportieve carrière met als hoogtepunten deelname aan de Olympische Spelen in Beijing en goud op de European Tour met Emiel Boersma (2007) gaat de Utrechtse beachvolleyballer Bram Ronnes per 1 september bij Randstad aan de slag als programmamanager 'Goud op de Werkvloer'.
In zijn eerste functie na de topsport wordt Ronnes (30) de spil tussen NOCNSF, Sport & Zaken en Randstad. Ronnes adviseert onder de noemer 'Goud op de Werkvloer' onder meer over de toegevoegde waarde van topsporters voor organisaties. Vervolgens bemiddelt hij bij het creëren van werkplekken voor (oud)topsporters bij organisaties en plaatst daarna die (oud)topsporters daar.
Speerpunt van het project 'Goud op de Werkvloer' is dat topsporters de mogelijkheid krijgen al tijdens hun actieve sportcarrière relevante werkervaring op te doen bij ‘topsportvriendelijke’ werkgevers.
Bram Ronnes: "Deze nieuwe stap biedt mij de mogelijkheid om na mijn sportcarrière mijn kennis en expertise in het zetten op het snijvlak van sport en bedrijfsleven. Interessant en uitdagend, temeer daar ik zelf bekend ben met de uitdaging om als sporter aan je maatschappelijke carrière te werken".

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.