RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

KNVB rekent op publiek in mei, Willem II-thuis stip op de horizon voor FC Utrecht

UTRECHT - De KNVB verwacht dat in de laatste speelrondes van dit seizoen in het betaalde voetbal weer publiek welkom is in de stadions. De voetbalbond baseert zich op de uitspraken van minister De Jonge, die op de persconferentie vanavond zei dat vanaf mei met gebruik van toegangstests en de CoronaCheck-app weer in beperkte mate iets mogelijk is.

"Nog niet eerder werd er zo concreet en positief perspectief geboden", zegt de KNVB in een verklaring. "Voor de competities in het betaald voetbal betekent dit in elk geval dat in de Eredivisie dan nog vier en in de Keuken Kampioen Divisie nog drie speelrondes plus play-offs met (beperkt) publiek gespeeld kunnen worden dit seizoen. De weg naar publiek in de stadions ligt dus open en we zijn hier klaar voor."

Mocht de verwachting van de KNVB uitkomen, dan zou FC Utrecht in de laatste twee thuisduels (beperkt) publiek kunnen ontvangen in de Galgenwaard. Het gaat dan om de wedstrijden tegen Willem II (1 mei) en PSV (16 mei).


Meer lezen over het coronavirus in de regio? Alle verhalen en de gevolgen voor de provincie Utrecht hebben we verzameld op deze plek.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -