RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Handbal Houten versterkt zich met Sofiane Rhouma

HOUTEN - Sofiane Rhouma speelt volgend seizoen voor de The Dome/Handbal Houten. De 25-jarige linkshander speelde de afgelopen vijf jaar voor DFS Arnhem, dat net als Houten in de eredivisie speelt. Daarvoor speelde hij sinds zijn zestiende in de hoofdmacht van Ash Hammamet dat actief is in de eredivisie van TunesiŽ.


"Ik wil graag hogerop en dat sluit goed aan bij de plannen van Houten", licht Rhouma zijn keuze voor Houten toe. "Je merkt aan alles dat het hier goed geregeld is en dat iedereen voor het hoogst haalbare gaat. Alle andere jongens en de staf zijn ook supergemotiveerd om dat doel te bereiken."

Rhouma trainde al een paar keer met de selectie van Freek Gielen. "Ik was vanaf de eerste training verkocht. Met de jongens was er een leuke klik en ook de trainer ligt mij erg goed. Ik verwacht zeker dat hij mij nog kan laten groeien en sterker kan maken."

Trainer/coach Freek Gielen is erg blij met deze versterking. "Super dat een speler als Sofiane gekozen heeft om ons team te versterken. Met zijn snelheid en gedrevenheid kunnen we nu nůg meer de snelle tegenaanval als wapen in gaan zetten." "Ik kan niet wachten om dat te laten zien", besluit Rhouma. "Mijn bijnaam is niet voor niets Zoef."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -