RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Wedstrijdgedragen shirts FC Utrecht worden geveild voor Mentelity Foundation

1/2
UTRECHT - De shirts die de spelers van FC Utrecht zondag tijdens het duel met ADO Den Haag dragen, gaan de veiling op. De opbrengst komt ten goede aan de Mentelity Foundation van de afgelopen week overleden Bibian Mentel.

Als club bewondering voor haar strijdlust en mentaliteit"
Nynke Bakker (FC Utrecht maatschappelijk)

"Iedereen kan op de shirts van de spelers bieden", vertelt Nynke Bakker van FC Utrecht Maatschappelijk. "Het zijn de reguliere shirts die gedragen worden tijdens de wedstrijd."

Roots van Mentel in Utrecht
Mentel (48) overleed maandag 29 maart aan de gevolgen van kanker. Ze werd geboren in Utrecht maar woonde in Loosdrecht. "Wij als club hebben heel veel bewondering voor de strijdlust en de mentaliteit die Bibian Mentel haar hele leven heeft uitgestraald."

"Dat ze haar roots in onze provincie heeft liggen, daar zijn we natuurlijk ook trots op", vertelt Bakker. Onlangs werd er bij revalidatiecentrum De Hoogstraat, op steenworp afstand van Stadion Galgenwaard, nog het 'Bibian Mentel Cruyff Court' geopend.

Na afloop van de wedstrijd gaat de veiling open op www.fcutrecht.nl/veiling. "Mensen hebben dan een week de tijd om te bieden op de shirts", zegt Bakker. FC Utrecht - ADO begint zondag om 14:30 uur.

Nynke Bakker vertelt over de actie voor de Mentelity Foundation


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -