Jong FC Utrecht lijdt nederlaag tegen NAC Breda

Keeper Maarten Paes van Jong FC Utrecht had het druk in de wedstrijd tegen NAC Breda © FCUtrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft uit tegen NAC Breda geen punten weten te verdienen. Het duel in de Keukenkampioendivisie eindigde in 3-1.
Utrecht kwam na 26 minuten op achterstand door een eigen doelpunt van verdediger Rick Meissen. Hij gleed een voorzet van Robin Schouten per ongeluk achter de goallijn. Nog geen twee minuten in de tweede helft kwamen de Utrechtse beloften nog verder in het nauw. Remco Balk kreeg een rode kaart nadat hij NAC-speler Kaj de Rooij had geraakt.
Ondanks de toenemende druk slaagde FC Utrecht er toch nog in op gelijke hoogte te komen. Jeredy Hilterman verzilverde in de 72ste minuut een penalty. Lang duurde de vreugde niet. Na acht minuten hadden zowel Moise Adilehou als Sydney van Hooijdonk gescoord en stond NAC Breda weer op voorsprong.
NAC Breda is in de Keuken Kampioen Divisie wat punten betreft op gelijke hoogte gekomen met nummer 3 Almere City FC. FC Utrecht staat voorlopig zeventiende.