Handbal Houten begint goed aan alternatieve competitie

© Wikipedia
HOUTEN - Handbal Houten is zaterdag goed begonnen aan de alternatieve competitie. Op bezoek bij Hellas uit Den Haag werd een 25-24 overwinning geboekt.
De Houtenaren speelden ruim een halfjaar terug hun laatste wedstrijd. Tegen Hellas begonnen ze slordig met veel balverlies en gemiste kansen, wat resulteerde in een terechte 6-2 achterstand. Daarna vochten ze zich terug. De ruststand was 13-13.
In de tweede helft sloeg de thuisploeg meerdere keren een gaatje. Handbal Houten liet zich niet uit het veld slaan tegen Hellas dat veel kansen niet afmaakte. In de slotfase trokken de geel-zwarten uit Houten de winst naar zich toe. Een minuut voor tijd scoorde de ploeg van Freek Gielen de 25-23 uit een penalty, wat de winnende treffer bleek.

Ranglijst

Handbal Houten staat derde in de competitie met zes teams, die is opgezet door de handbalbond. De reguliere competitie ging niet door vanwege corona. Handbal Houten speelt volgende week zaterdag de eerstvolgende wedstrijd wedstrijd. Aalsmeer 2, dat het eerste duel verloor, is dan de tegenstander in Houten.