RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

PODCAST: De 2e divisietrainers over stofzuigen, een korte voorbereiding en persoonlijk coronaleed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Op een kleine opleving in de zomer na ligt het amateurvoetbal al ruim een jaar stil als gevolg van de coronacrisis. Maar ook voor de liefhebbers van het amateurvoetbal gloort er licht aan het einde van de tunnel. Al is voor sommige trainers die tunnel intens donker geweest.

In de nieuwste podcast van Namen & Rugnummers, waarin de trainers van de drie Utrechtse tweede divisionisten aan het woord komen, vertelt Spakenburg-trainer Eric Meijers hoe hij zijn moeder verloor aan Corona.

Zijn GVVV-collega Jochem Twisker verbaast zich erover dat de KNVB denkt dat na anderhalf jaar zonder wedstrijden zes weken voorbereiding voldoende is. En IJsselmeervogels-trainer Berry Smit ruziet met zijn vrouw over de vraag wie het beste kan stofzuigen.

Over één ding zijn de drie het grondig eens: de bal moet zo snel mogelijk weer gaan rollen.De podcast met de tweede divisietrainers is, net als de andere podcasts van Namen & Rugnummers, ook te beluisteren via Spotify en iTunes.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -