RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Handbal Houten verliest tweede duel in alternatieve competitie: 'Geflatteerd'

1/2
HOUTEN - Handbal Houten heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Handbal Aalsmeer 2 met 27-31 verloren. Het was het tweede duel dat de Houtenaren in de alternatieve competitie speelden.

De eerste wedstrijd tegen Hellas uit Den Haag werd vorige week nog wel gewonnen. De nederlaag tegen Aalsmeer vond Freek Gielen, trainer Handbal Houten, geflatteerd. "De hele wedstrijd was stuivertje wisselen. Op het eind hadden we een slechte fase en liepen zij met vijf goals weg."

Freek Gielen: "De wedstrijden in de alternatieve competitie zien we niet als oefenwedstrijden."


Ambiance
Het was de eerste thuiswedstrijd voor Handbal Houten sinds ruim een halfjaar. Sporthal The Dome barst normaal gesproken uit zijn voegen met publiek en lichtshows. Tegen Aalsmeer was de sfeer totaal anders. Publiek ontbrak en daarnaast werd een sterfgeval binnen Handbal Houten verwerkt. "Dat drukte een stempel op de wedstrijd. Er was een hele rare ambiance. Als je uiteindelijk gaat ballen merk je daar weinig van. De spelers op de bank moesten maar wat meer kabaal maken", vertelt Gielen.

De spelers op de bank moesten maar wat meer kabaal maken"
Freek Gielen

Ranglijst
Handbal Houten staat nu vierde in de competitie met zes teams die is opgezet door de handbalbond. De reguliere competitie ging niet door vanwege corona. Volgende week spelen de Houtenaren tegen Hercules.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -