RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

World Tour Mexico: Meppelink naar tussenronde, Meeuwsen wint eerste groepsduel

1/2
NIEUWEGEIN/RHENEN - Beachvolleybalster Madelein Meppelink uit Rhenen heeft zondag het tweede groepsduel van het World Tour-toernooi in Mexico verloren. Samen met Sanne Keizer ging ze onderuit tegen het Cubaanse duo Leila en Maylen.

De Nederlanders gingen met 2-0 in sets onderuit: 21-19 en 21-12. Doordat Meppelink en Keizer het eerste groepsduel wonnen spelen ze zondagavond in de tussenronde opnieuw tegen een Cubaans duo dat bestaat uit Lidy en Sanchez.

Meeuwsen goed van start
Nieuwegeiner Robert Meeuwsen wist samen met Alexander Brouwer in het eerste groepsduel de winst te pakken. Het duo Nolvak en Tiisaar werd met 2-0 in sets verslagen door de Nederlanders. Meeuwsen en Brouwer waren met 21-15 en 21-17 te sterk.

Meeuwsen en Brouwen spelen zondagavond hun tweede groepsduel tegen de Zwitsers Krattiger en Breer. Bij winst gaat het Nederlandse koppel naar de tweede ronde van de knock-outfase. Anders wacht nog een tussenronde in Mexico.

De top van de beachvolleywereld heeft zich verzameld in een bubbel in Cancún. Daar worden de komende weken drie World Tour-toernooien gespeeld, waar ook belangrijke punten te scoren zijn voor olympische plaatsing.

 Robert Meeuwsen op archiefbeeld Robert Meeuwsen op archiefbeeld | Foto: Ankie Hogewind | Fotostudio RedGreenBlue


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -