Aftrap Ajax - FC Utrecht vroeger, Allard Lindhout de scheidsrechter

© Orange Pictures
UTRECHT - Allard Lindhout is donderdag de scheidsrechter bij de inhaalwedstrijd Ajax - FC Utrecht. Hij wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door Bas van Dongen en Richard Brondijk. Richard Martens is de vierde offocial, Clay Ruperti de VAR.
Ajax - FC Utrecht begint donderdag om 18.45 uur, en niet zoals eerder gepland om 20.00 uur. Reden is het verplaatsen van de mogelijke kampioenswedstrijd van Ajax, zondag tegen AZ. Dat duel begint al om 14.30 uur in plaats van om 16.45 uur.
FC Twente - FC Utrecht begint zondag wèl om 16.45 uur en wordt geleid door Kevin Blom. Zijn assistenten in Enschede zijn Joost van Zuilen en Mark Strijker. Vierde official Jesse Rozendal, Alex Bos de VAR.
Bij Jong FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles is vrijdagavond Martin Pérez de arbiter van dienst. Hij wordt op Zoudenbalch vanaf 21.00 uur geassisteerd door Dyon Fikkert en Jordi Been. Vierde official is Boyd van Kommer
Houtenaar Jeroen Manschot leidt zaterdagavond PSV - FC Groningen. De topper in de eerste divisie tussen De Graafschap en Almere City staat vrijdag onder leiding van Martin van den Kerkhof uit Breukelen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.