Instellingen

Van Veenendaal langer bij PSV

© @PSV Media
NIEUWEGEIN - Keepster Sari van Veenendaal speelt ook volgend seizoen voor PSV. De Nieuwegeinse aanvoerster van Oranje heeft haar contract in Eindhoven met een jaar verlengd. Van Veenendaal (31) keerde vorig jaar terug in de Nederlandse competitie, na een tegenvallend jaar bij de Spaanse topclub Atlético Madrid.
"Ik merk dat ik nog niet uitgeleerd ben", zegt Van Veenendaal, die eerder bij FC Utrecht, FC Twente en Arsenal speelde. "Bovendien vind ik PSV een hele fijne club en motiveren de ambities van de club mij om iedere training weer alles te geven. Ook na vele jaren blijft het zetten van een handtekening onder een contract speciaal. Ik ben dus een gelukkig mens."
Van Veenendaal bereikte zondag met PSV de finale van het toernooi om de KNVB-beker, door Ajax met 1-0 te verslaan. De Brabantse voetbalsters doen ook mee aan de play-offs om de landstitel.
De keepster uit Nieuwegein won met Oranje het EK van 2017 in eigen land en bereikte met de nationale ploeg de finale van het WK 2019. Van Veenendaal werd dat jaar uitgeroepen tot beste keepster ter wereld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.