Mijdrechter Zoutman verlaat FC Dordrecht na dit seizoen

Jan Zoutman
Jan Zoutman © Orange Pictures
MIJDRECHT - Trainer Jan Zoutman uit Mijdrecht heeft aangegeven aan het einde van het huidige seizoen te vertrekken bij FC Dordrecht. De oefenmeester is niet te spreken over de gang van zaken bij de hekkensluiter van de eerste divisie.
In december 2020 nam Zoutman het stokje over van de ontslagen Utrechtse trainer Harry van den Ham. Tegen RTV Rijnmond vertelt de oefenmeester uit Mijdrecht dat hij weinig perspectief ziet bij de club. "Ik ben niet tevreden over de progressie die we maken."
"We hadden er meer van verwacht en gehoopt. Verder is er veel onduidelijkheid over het sportieve vlak binnen de club", zegt de Mijdrechter tegen de regionale omroep.
Ook lag Zoutman vorige week, na de 6-2 nederlaag tegen FC Den Bosch, in de clinch met algemeen directeur Hans de Zeeuw. "Wat De Zeeuw bijvoorbeeld zei? Na twintig minuten riep hij dat ik als trainer moest ingrijpen. Iedereen hoort hem brullen, zeker in zo'n leeg stadion. Daar is niemand doof voor", aldus Zoutman.
FC Dordrecht heeft nog drie wedstrijden op het programma staan in de eredivisie. "We hebben de intentie om dit seizoen met elkaar af te maken", besluit Zoutman.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.