RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

VV Utrecht wacht op besluit gemeente over verbouwing Sporthal Galgenwaard

UTRECHT - De promotie naar de eredivisie is voor de volleybalsters van Booleans/VV Utrecht nog altijd niet een feit. De club wacht op een besluit van de Gemeente Utrecht over een verbouwing in de sporthal van Stadion Galgenwaard.

VV Utrecht heeft bij volleybalbond Nevobo een aanvraag gedaan voor promotie naar het hoogste niveau, maar die aanvraag is in eerste instantie afgewezen omdat de ruimtes rondom het hoofdveld niet groot genoeg zijn.

Om dat te veranderen is andere belijning nodig en moeten ook enkele gaten in de grond geboord worden waar de netpalen in kunnen staan. Omdat de gemeente eigenaar is van de sporthal, ligt de kwestie nu daar.

Onduidelijkheid
De gemeente is in overleg met de constructeur en de architecht om te bekijken of de verbouwing van Sporthal Galgenwaard mogelijk is. Wanneer daar knopen over worden doorgehakt, weet VV Utrecht niet. De vereniging is daarover al enkele weken in gesprek met de gemeente.

VVU hoopt op snelle goedkeuring, zodat gewerkt kan worden aan de selectie voor het aankomende zaalseizoen. Ook Nevobo wil graag duidelijkheid, zodat een competitieplanning gemaakt kan worden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -