RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Douiri van IJsselmeervogels naar FC Volendam

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Achraf Douiri maakt komende zomer de overstap naar FC Volendam. Douiri zou na de zomer aan zijn eerste volledige seizoen bij IJsselmeervogels beginnen, maar heeft besloten het betaald voetbal in te gaan.

Douiri maakte eerder dit seizoen zijn debuut bij de Rooien uit Bunschoten-Spakenburg en was daarmee de grote verrassing in de basiself in de wedstrijd tegen Jong FC Volendam (4-3). Uiteindelijk kwam het tot twee optredens in het A-elftal.

De 21-jarige Douiri speelde hiervoor bij SC Buitenveldert, HFC EDO, ADO Den Haag, Van Riemsdijk Sport Academy en IFK Eskilstuna (Zweden) en tekent bij FC Volendam een contract voor ťťn jaar met een optie voor nog een jaar. De buitenspeler is dankbaar voor de kans: "Ik ben blij met het vertrouwen en dankbaar voor de kans die Volendam mij geeft", stelt Douiri op de website van FC Volendam. "Ik heb ontzettend veel zin om het aankomende seizoen alles te geven voor deze mooie club."

Technische commissie-voorzitter Erwin van der Lugt gunt Achraf Douiri zijn overstap: "Achraf is een mooi voorbeeld van iemand die vanuit het Onder 23-team is doorgeschoten naar de A-selectie. Hij is daarmee het eerste succes van ons nieuwe opleidingsteam. Achraf heeft het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt en wij willen op onze beurt de ontwikkeling van jonge spelers niet in de weg zitten voor eigen gewin. We gunnen hem dan ook het sportieve succes met deze overstap naar een BVO. Het betekent wel dat er een vacature is ontstaan voor een aanvallend ingestelde speler voor komend seizoen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -