RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Issarti langer bij Sportlust'46, Hofman verlaat topamateurvoetbal

WOERDEN - Zakaria Issarti is ook volgend seizoen te zien in het shirt van Sportlust'46. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract bij de derdedivisionist met één seizoen verlengd.

De 27-jarige Issarti komt uit de jeugdopleiding van Sportlust'46. Hij heeft de ploeg uit zijn geboortedorp wel even verlaten voor onder andere CSW en Hercules. Sinds hij terug is bij Sportlust maakte hij de opmars van de eerste klasse naar de derde divisie mee.

Hofman naar eerste klasse
Veenendaler Rodny Hofman heeft besloten het topamateurvoetbal vaarwel te zeggen. De voormalig voetballer van het Veenendaalse GVVV en DOVO gaat volgend seizoen voetballen voor eerste klasser Alverna. Dit seizoen was hij speler van tweede divisionist TEC uit Tiel.

Aan Voetbal247.nl laat Hofman weten dat hij een bewuste keuze heeft gemaakt. "Het voetbal gaat ondergeschikt worden aan mijn gezin. Dat is me momenteel alles waard. Alverna is een mooie vereniging en ik heb er zin in. Weliswaar komen ze uit in de eerste klasse maar dat mag de pret niet drukken. Ze hebben wel degelijk kampioensaspiraties in Wijchen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -