RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honkballers Quick pakken in laatste inning de winst: 'Nooit over tot de laatste bal is gegooid'

1/3
AMERSFOORT - De honkballers van Quick Amersfoort hebben hun eerste zege van het honkbalseizoen gepakt. Op eigen veld waren de Amersfoorters zondag met 5-4 te sterk voor DSS/Kinheim.

Je bent nooit kansloos"
Marco Wells

In de derde inning kwam Quick op 1-0 voorsprong. DSS/Kinheim boog de score in de zevende inning om naar 2-1. In de negende inning leken de bezoekers de winst te pakken, het werd 1-4. Quick liet echter nog vier fraaie kunstjes zien waardoor het de 5-4 winst pakte.

Coach Marco Wells over de winst


"Het is nooit over tot de laatste bal gegooid is", sprak coach Marco Wells na afloop. "De spirit zit in de ploeg, we hebben vandaag heel goed gespeeld."

Soms had ik wat minder controle door het koude weer"
Stijn Bruins Slot

De talentvolle Stijn Bruins Slot liet zien een goede pitcher te zijn. "Ik ben vorig jaar bij het team gekomen. Het ging wel goed vandaag. Soms had ik wat minder controle door het koude weer", zegt de honkballer die startte. "Dat vind ik leuk, ik ga ervanuit dat ik volgende week weer starter ben."

Vrijdag en zaterdag verloor Quick van DSS/Kinheim. Na drie duels staan de Amersfoorters op de vijfde plaats in de hoofdklasse.

Volgende week wacht het drieluik met koploper en titelkandidaat Neptunus. "Je bent nooit kansloos. Als we spelen zoals vandaag dan maken we zeker kans", zegt Wells. Bruins Slot denkt er hetzelfde over. "Als je probeert dan heb je altijd kans, we moeten dan wel de kansen zien te benutten."

Honkballer Stijn Bruins Slot in gesprek met verslaggever Rijk van den Bunt


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -