RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SCHC-coach Lucas Judge kijkt uit naar play-offs tegen Amsterdam: 'Wordt vermakelijk'

1/2
BILTHOVEN/UTRECHT - Komende donderdag begint SCHC in de halve finale van de play-offs. Amsterdam is de tegenstander in de best-of-three. SCHC-coach Lucas Judge kijkt er met veel vertrouwen naar uit.

We hebben laten zien dat we een goed resultaat tegen Amsterdam kunnen boeken"
Lucas Judge

SCHC, dat derde staat, speelt de halve finale van de play-offs tegen Amsterdam. Voor aanvang van de laatste speelronde was de vraag of de tegenstander koploper Den Bosch of nummer twee Amsterdam zou worden. "Ik had niet echt een voorkeur, we hebben ons al op allebei voorbereid", vertelt Judge aan RTV Utrecht. Het werd dus Amsterdam. "Ik kijkt uit naar donderdag."

Amsterdam en SCHC vergelijkbaar
"Amsterdam is een ploeg waarvan de speelstijl redelijk overeen komt met die van ons. De afgelopen jaren waren die duels dan ook zeer vermakelijk. Het zal spannend worden, ik kijk er ontzettend naar uit."

Vorige maand verloor SCHC nipt van Amsterdam in de competitie. Het werd toen 2-3. "Dat was zonde, we gaven in de laatste vier minuten twee goals weg. We hebben laten zien dat we een goed resultaat tegen Amsterdam kunnen boeken. Ik ga met heel veel vertrouwen naar donderdag toe."

Dat komt ook doordat zondag in de laatste speelronde van de hoofdklasse Victoria met 2-1 werd verslagen. "We waren al met een aantal dingen bezig voor donderdag. Ik ben tevreden met wat ik vandaag gezien heb. Het is een goede laatste stap richting donderdag."

De andere halve finale van de play-offs wordt gespeeld tussen Den Bosch en hdm.

SCHC-coach Lucas Judge keek samen met redacteur Justin Polman vooruit naar de play-offs


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -