RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Meppelink in bestuur wereldvolleybalbond

RHENEN - Beachvolleybalster Madelein Meppelink is toegetreden tot het bestuur van de wereldvolleybalbond FIVB. De tweevoudige olympiŽr uit Rhenen neemt als nieuwe voorzitter van de atletencommissie plaats in het college. Ze is de opvolger van de befaamde Braziliaanse volleyballer Giba, die als secretaris verder gaat.

De wereldvolleybalbond maakte dinsdag de uitslag bekend van de eerste verkiezingen voor het voorzitterschap van de atletencommissie. Tweevoudig Europees kampioen Meppelink ontving een meerderheid van de stemmen en zal de commissie de komende vier jaar leiden. Voor de eerste keer in de historie van de FIVB mag de voorzitter van de atletencommissie ook toetreden tot het bestuur van de wereldvolleybalbond.


"Ik voel me vereerd om gekozen te worden door mijn collega's van de atletencommissie", laat Meppelink weten. "Ik kijk uit naar een nieuwe productieve termijn voor de commissie, die al na ťťn termijn heeft bewezen in staat te zijn de stemmen van onze medesporters het best te vertegenwoordigen. We kijken uit naar de toekomst van deze commissie en de toekomst van onze prachtige sport."

Meppelink is na Biltenaar Michel Everaert de tweede Nederlander in het bestuur van de FIVB.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -