Instellingen

Overzicht zaterdag Hoofdklasse B

UTRECHT - In de zaterdag Hoofdklasse B heeft GVVV goede zaken gedaan. De Veenendalers wonnen met 2-1 van LRC Leerdam.
Een makkelijke dag was het niet; Youssef Atibi maakte in de 33e minuut 1-0 voor GVVV. Jamal Aamri van LRC Leerdam maakte niet veel later de gelijkmaker. Dennis van Meegdenburg scoorde uiteindelijk de winnende treffer binnen. GVVV staat nu op de tweede plaats met zes punten uit 3 gespeelde wedstrijden.
DOVO verloor bij Jodan Boys met 2-0. Dit is het eerste verlies voor de Veenendalers dit seizoen. DOVO staat nu op de tiende plek met vier punten uit drie wedstrijden.
Spakenburg won met 3-2 van en bij Sparta Nijkerk. Spakenburg leek te gaan verliezen maar door twee late treffers sleepte de Spakenburgers alsnog de overwinning binnen. Doelpuntenmakers voor Spakenburg waren Maarten Woudenberg, Salim Amerzgiou en Thijs Houwing. Spakenburg staat nu op een vierde plek met zes punten uit 3 wedstrijden.
IJsselmeervogels kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Volendam. De vogels begonnen goed met een vroeg doelpunt van Kevin Winter. Uiteindelijk maakte Volendam gelijk door een eigen doelpunt van Lion Axwijk. IJsselmeervogels staat op de eerste plek in de Hoofdklasse B met zeven punten uit 3 wedstrijden.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.