Jong FC Utrecht worstelt en gaat ten onder tegen Almere City

Ruben Kluivert beschermt de bal tegen Thomas Verheijdt.
Ruben Kluivert beschermt de bal tegen Thomas Verheijdt. © fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de thuiswedstrijd in de eerste divisie tegen Almere City met 3-1 verloren. Bij rust leidde Almere met 2-0.
Jong FC Utrecht maakte voor rust weinig klaar en had geluk toen ex-IJsselmeervogel Thomas Verheijdt een penalty over schoot. De tweede strafschop, door Daniël Breedijk, werd wel benut. John Yeboah maakte de tweede Almeerse treffer.
De in de rust ingevallen Odysseus Velanas maakte met zijn eerste balcontact de 2-1 en Jong FC Utrecht was via topscorer Jeredy Hilterman een paar keer dicht bij de gelijkmaker.
Toen die niet viel luwde het Utrechtse offensief, waarna Ilias Alhaft de eindstand op 3-1 bepaalde. Jong FC Utrecht blijft door dit resultaat 18e in de eerste divisie. Woensdag is de laatste competitiewedstrijd, uit tegen Eindhoven.