RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechtse aanval op vijfde plaats eindigt in Heerenveen

1/2
UTRECHT - De wedstrijd tussen Heerenveen en FC Utrecht heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in het Abe Lenstrastadion (0-0).

FC Utrecht blijft de nummer 6 van de Eredivisie. Met nog twee wedstrijden te gaan is de achterstand op Feyenoord nu vier punten. De Rotterdammers spelen nog tegen Ajax zondag. Voor Heerenveen is het nog lastiger geworden om zich voor de play-offs voor een plaats in de voorronden van de nieuwe Conference League te plaatsen. De club heeft twee speelronden voor het einde van de competitie 4 punten minder dan het als achtste geklasseerde Sparta Rotterdam.

De highlights van Heerenveen - FC Utrecht


Mitchell van Bergen miste een kans op de openingstreffer voor Heerenveen. Sander van de Streek had niet voldoende aan drie mogelijkheden om te scoren voor FC Utrecht. Hij kopte naast, schoot op de paal en stuitte eenmaal op doelman Erwin Mulder, die voor de honderdste keer het doel van Heerenveen in de Eredivisie verdedigde. Van Bergen was in de slotfase nog een keer dichtbij de 1-0. Doelman Eric Oelschlagel bracht echter redding voor FC Utrecht.

Joey en Henk Veerman mochten in de 56e minuut invallen bij Heerenveen. Zij ontbraken de afgelopen weken na een positieve coronabesmetting. Ze waren betrokken bij 28 van 41 competitietreffers van hun ploeg.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -