Instellingen

Dylan Timber tekent net als Quinten bij FC Utrecht: 'Hoop samen op het veld te staan'

© FC Utrecht
UTRECHT - In navolging van zijn broer Quinten, tekent ook Dylan Timber een contract bij FC Utrecht. De 21-jarige verdediger versterkt het team van Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie. Het is zijn eerste profcontract.
De in Utrecht geboren en getogen Dylan Timber komt over van Sparta Nijkerk en sluit na de zomer aan bij Jong FC Utrecht. De achterhoedespeler heeft zich voor twee jaar aan de Domstedelingen verbonden. Onlangs legde FC Utrecht ook al Quinten Timber vast, de jongere broer van Dylan.
"Hartstikke mooi", vindt de nieuwe aanwinst het, dat hij voor dezelfde club gaat spelen als zijn broer. "Hij speelt in het eerste, ik begin bij Jong. Het is aan mij om mezelf omhoog te werken en uiteindelijk samen op het veld te staan. Ik ben super trots op hem en op mezelf. Ook ben ik trots op mijn broers en op mijn moeder, die me hier gebracht heeft. Ik kijk uit naar de weg naar het eerste."
Verdediger Timber voetbalde bij het Utrechtse DVSU voordat hij in 2008 aan de slag ging bij Feyenoord. Na enkele seizoenen in de academie van de Rotterdammers kwam Timber achtereenvolgens uit voor DVSU, SV Houten en SV Kampong, voordat hij in de zomer van 2020 naar het in de Derde Divisie Zaterdag uitkomende Sparta Nijkerk trok.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.