N'ketia Seedo loopt EK onder 20 limiet

© Fotostudio RedGreenBlue
UTRECHT - Atlete N'ketia Seedo heeft zondag het EK onder 20 limiet gelopen op de 100 meter van de Harry Schulting Games in Vught. De 17-jarige Utrechtse kwam na 11,50 seconden over de finish.
Deze tijd leverde Seedo een tweede plaats op. Naomi Sedney won de race in 11,38 seconden. Leonie eindigde als derde met een tijd van 11,51 seconden. Seedo sprak vorige week in Namen en Rugnummers over het EK: ""Mijn ogen staan nu op het EK atletiek onder 20, omdat ik niet echt weet wat ik kan doen dit seizoen. Dat EK is sowieso haalbaar."

Eerste race

De 100 meter op de Harry Schulting Games was de tweede race van Seedo in het huidige outdoorseizoen. Vorige week liep ze de 100 meter tijdens de Ter Specke Bokaal in 12,08 seconden.