Overzicht zaterdag Hoofdklasse B

UTRECHT - In de zaterdag Hoofdklasse B moesten Spakenburg en GVVV het vandaag tegen elkaar op nemen.
Het werd 2-2. GVVV wist op een 2-0 voorsprong te komen en dacht de drie punten al binnen te hebben. Spakenburg gaf niet op en wist terug te komen in de wedstrijd. Doelpuntenmakers voor Spakenburg waren Thijs Houwing en Harry Zwarthoed. Voor GVVV wist Simon Brouwer twee keer te scoren. Spakenburg staat nu op de vierde plek met zeven punten uit vier duels. GVVV heeft hetzelfde puntenaantal als Spakenburg maar een beter doelsaldo en staan dus op de derde plek.
DOVO wist Veenendaal met 2-1 te winnen van Bennekom. De Veenendalers kwamen op een 2-0 voorsprong en moesten een doelpunt incasseren. Doelpuntenmakers voor DOVO waren Roy Schaap en Bas Dreef. Ook DOVO heeft zeven punten uit vier gepseelde wedstrijden. De Veenendalers staan nu op de zevende plek.
Koploper IJsselmeervogels wist zijn derde wedstrijd van het seizoen te winnen bij SDC Putten. Het werd 3-0. De doelpuntenmakers voor IJsselmeervogels waren Kwong-Wah Steinraht, Raymond Bronkhorst en Henny de Graaf. De vogels blijven door deze winst koploper met tien punten uit vier duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.