RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

VV Utrecht heeft met zesde versterking ook de gewenste libero binnen

UTRECHT - VV Utrecht heeft in aanloop naar de deelname aan de eredivisie volleybal al zes nieuwe speelsters vastgelegd. Nadat eerder al de komst van Ana Rekar, Mirte van der Sluijs, Carla Mulli, Mira Innemee, en Marit Pasterkamp was bevestigd, is nu ook libero Susanne Kos vastgelegd.

Vorige week maakte VV Utrecht bekend komend seizoen in de eredivisie uit te komen. Daarbij is een kwaliteitsinjectie gewenst en die hoopt de club met deze zes speelsters te doen.

De komst van Rekar was vorige week bij de persconferentie over de stap naar de eredivisie al bekendgemaakt. Zij komt over landskampioen Sliedrecht Sport. "Verliezen hoort erbij. Winnen is leuk, maar het leukste is om spannende, emotionele wedstrijden te spelen. Bij Sliedrecht Sport win je wedstrijden soms zo makkelijk dat het ook niet altijd leuk is", zei de in Utrecht wonende volleybalster tegen RTV Utrecht.

Ook Van der Sluijs komt over van de titelverdediger. Mulli en Innemee maken de overstap van Huizen. Pasterkamp speelde twee jaar geleden al voor VV Utrecht. Zij maakte het afgelopen seizoen deel uit van de selectie van Amsterdam. Tot slot maakt libero Kos de transfer van Fast Flamingo's naar VV Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -