RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verschoor ook aan de start in Monaco

BENSCHOP - Richard Verschoor verschijnt dit weekend opnieuw aan de start in de Formule 2. De autocoureur uit Benschop sloot opnieuw een overeenkomst voor één raceweekend met het Nederlandse team MP Motorsport.

In het vorige raceweekend in Bahrein maakte Verschoor zijn debuut in de opstap klasse van de Formule1. Dat deed hij heel verdienstelijk met twee vierde plaatsen. Daamee staat Verschoor op de 6e plaats in het WK klassement.

Omdat sponsoring een probleem blijft moet Verschoor vooralsnog voor ieder raceweekend opnieuw om de tafel met MP Motorsport. Het WK bestaat dit jaar uit negen weekenden.

"Ik ben enorm blij dat ik in Monaco weer van de partij ben", laat Verrschoor weten. "Ik ben mijn trouwe sponsors en ook de nieuwe enorm dankbaar, dat ze dit mogelijk hebben gemaakt. Ik heb enorm hard moeten pushen, maar ik ben blij dat het uitbetaald heeft en dat ik weer iets dichter bij een volledig raceseizoen ben."


Tijdens het eerste weekend reed Verschoor in de hoofdrace tot ieders verbazing bijna naar de overwinning toe. Pas een paar ronden voor het eind werd hij door coureurs op nieuwere banden van de eerste plaats af gedreven.

"Ik heb zeker nog hulp nodig voor een volledig seizoen, maar mijn motto: 'geef nooit op' heeft zijn waarde weer bewezen. Ik kan niet wachten om de auto op de limiet door de straten van Monaco te jagen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -