RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrecht-linksback Warmerdam kijkt uit naar duels met Arjen Robben: 'Een fantastische speler'

1/2
UTRECHT - Als FC Utrecht vanavond in de halve finale van de play-offs tegen FC Groningen speelt, is dat voor linksachter Django Warmerdam een speciale wedstrijd. En dat is niet omdat hij zelf drie jaar voor de tegenstander speelde. Maar dat is vanwege de man in de Galgenwaard vermoedelijk zijn directe tegenstander is: Arjen Robben.

Django Warmerdam was 7 toen Robben debuteerde in de eredivisie. Hij was 14 toen Robben in de WK finale tegen Spanje de bal tegen de grote teen van doelman Casillas aan schoot. En toen Warmerdam 16 was, zag hij hoe Robben met Bayern München de Champions League won.

Mooie ervaring
Destijds, als jeugdspeler van Ajax, had Warmerdam nooit gedacht dat hij zelf nog eens tegenover Arjen Robben zou staan. "Ik was nog zo jong toen hij al bij het Nederlands elftal speelde. Maar het is een mooie ervaring om tegen hem te spelen."

'Robben is een fantastische speler'


Robben zou eigenlijk geen geheimen voor Warmerdam moeten hebben. De linksback van FC Utrecht heeft zijn directe tegenstander van vanavond per slot van rekening zo vaak op tv gezien, dat hij niet voor verrassingen kan komen te staan. "Dat zou je wel denken, maar het is zo'n fantastische speler. Ik denk dat iedereen zegt dat hij weet van Robben gaat doen, en dan gaat hij er alsnog voorbij."

De wedstrijd tegen Robben levert voor Warmerdam geen extra spanning op. "Je moet het niet belangrijker of moelijker maken voor je zelf."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -