RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Handbal Houten raakt Wouter Pronk kwijt aan Sporting Pelt

HOUTEN - Handbal Houten ziet Wouter Pronk vertrekken naar BelgiŽ. De 21-jarige cirkelspeler, die ook jeugdinternational is, heeft een contract getekend bij Sporting Pelt. Met die ploeg gaat Pronk weer spelen in de BENE-League.

De twee meter lange Pronk kwam sinds de jeugd altijd uit voor Handbal Houten. Met die ploeg promoveerde en degradeerde hij naar de eredivisie. Dat combineerde hij de laatste tijd met trainingen bij Jong Oranje en de HandbalAcademie op Papendal.

Als ik alles uit mijn sport wil halen weet ik dat ik Houten moet verlaten. Dat moment is nu."
Wouter Pronk

"Het is tijd voor de volgende stap. Ik heb veel gesprekken gevoerd en dit is het moment alles uit mijn carriŤre te halen. Daar hoort een nieuwe club op hoger niveau bij", vertelt Pronk tegen Handbal Inside. "Als ik alles uit mijn sport wil halen weet ik dat ik Houten moet verlaten. Dat moment is nu."

Waar Handbal Houten uitkomt in de Nederlandse eredivisie, gaat Pronk met het Belgische Sporting Pelt weer in de BENE-League spelen. "Sporting Pelt lijkt qua vriendelijkheid op Houten. De trainer, Bjorn Timmermans, is oud-cirkelspeler. Hij kan me helpen bij mijn timing en het ontvangen van de bal", zegt hij.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -