RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht-eigenaar Van Seumeren: 'KNVB is ongeorganiseerde bende zonder empathie'

1/2
UTRECHT - Ongeacht de uitkomst van het kortgeding tussen FC Utrecht en de KNVB is clubeigenaar Frans van Seumeren helemaal klaar met het huidige bestuur van de voetbalbond. "Er is totaal geen gevoel van empathie, dat zit in de hele organisatie. Het is een ongelooflijk verschrikkelijk slecht georganiseerde bende", is Van Seumeren verwoestend in zijn oordeel in Een Berg Sport.

Frans van Seumeren: 'KNVB heeft geen empathie'


Van Seumeren ontkent dat FC Utrecht de zaak gestart is om de KNVB te pesten. "Nee, absoluut niet. Laten we eerlijk zijn. Vorig jaar zijn we heel slecht behandeld door de KNVB, maar dat is niet meteen de maatstaf voor deze kwestie. Toen mocht het niet op het veld beslist worden van de KNVB", refereert Van Seumeren aan de niet gespeelde bekerfinale. "Nu is er heel duidelijk een artikel die verwijst naar de omstandigheden die er nu zijn en zegt de KNVB: ja, maar dat is niet zo sportief. Dus nu moet er wel gespeeld worden." Van Seumeren moet er om lachen.

Donderdagochtend ontving FC Utrecht zonder overleg een brief dat de wedstrijd van zaterdagavond naar zondag is verplaatst vanwege het Songfestival. Daarmee ging de KNVB voorbij aan het eigen reglement waarbij er in die situatie uitgeweken moet worden naar neutraal terrein.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -