RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Frans van Seumeren trots op Sint Maartenpact: 'We zijn één familie'


UTRECHT - Grootaandeelhouder Frans van Seumeren is enorm trots op het onlangs aangekondigde Sint Maartenpact van FC Utrecht. Daarmee wil de Utrechtse eredivisionist ervoor zorgen dat iedereen, arm of rijk, weer in het komende seizoen naar Stadion Galgenwaard kan.

We gaan de mensen helpen die het lastig hebben"
Frans van Seumeren

Het plan dankt zijn naam aan de beschermheilige van de stad die een deel van zijn mantel afsneed om die af te staan aan een bedelaar. "Zijn mantel was rood met wit. Daar komen de stadskleuren en de clubkleuren vandaan", legt Van Seumeren uit in Een Berg Sport.

Frans van Seumeren in Een Berg Sport over het Sint Maartenpact


"We willen dat het stadion volgend jaar weer vol zit. We zijn n familie", aldus de grootaandeelhouder. "Laten de rijken nou zorgen voor de armen. We hebben inmiddels een aanzienlijke pot."

Aangesloten bij het pact
Die pot is inmiddels al gevuld door tientallen leden van de Business Club van FC Utrecht hebben, de aandeelhouders, de spelersgroep, de personeelsleden, de directie, de Raad van Commissarissen en de Official Partners van FC Utrecht. "Daar ben ik enorm trots op", zegt Van Seumeren.

RTV Utrecht ging naar museum Catherijneconvent voor de legende van Sint Maarten.


"We doen het op onze manier", vervolgt de inwoner van De Meern. Volgens FC Utrecht heeft elke seizoenkaarthouder, die om welke reden dan ook daartoe de behoefte voelt of heeft, de mogelijkheid om gebruik te maken van een deel van de opbrengst van het Sint Maartenpact.

Samen staan we sterk"
Frans van Seumeren

Voor de seizoenkaarthouders volgen drie keuzes. Meer informatie daarover volgt bij de start van de seizoenkaartcampagne. "We gaan de mensen helpen die het lastig hebben en we doen een beroep op de mensen die het wat breder hebben. Zo willen we iedereen in het stadion krijgen, samen staan we sterk", vertelt Van Seumeren. "Iedereen hoort erbij."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -