RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockeyster Van Laarhoven verruilt Kampong voor SCHC

UTRECHT - Hockeyster Renée van Laarhoven verruilt Kampong voor SCHC uit Bilthoven. De 23-jarige verdedigster speelde sinds het seizoen 2015-2016 voor de club uit Utrecht.

Ze werd vorige week toegevoegd aan de trainingsgroep van Oranje en mag daardoor nog hopen op deelname aan het komende EK in Amsterdam (4-13 juni) en de Olympische Spelen in Tokio (23 juli - 8 augustus).

"Ik heb een mooie tijd gehad bij Kampong en kijk nu uit naar de volgende stap waarin ik me op zowel persoonlijk als sportief vlak weer verder kan ontwikkelen. Het spel van Stichtsche spreekt me enorm aan en bovendien ga ik met veel meiden van dezelfde leeftijd spelen die ik al ken van het Nederlands elftal", laat Van Laarhoven weten.

Willem Boot, bestuurslid tophockey van SCHC, reageert eveneens enthousiast. "Renée is een jonge, maar al ervaren hoofdklassespeelster. Een aantal van onze ervaren verdedigsters is gestopt met tophockey. We waren daarom op zoek naar een speelster zoals Renée. We zijn dan ook blij dat ze voor SCHC heeft gekozen."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -