SCHC-speler Thijn Knetemann stopt met hockey

Thijn Knetemann met nummer 2
Thijn Knetemann met nummer 2 © RTV Utrecht / Robert Claus
BILTHOVEN - SCHC neemt afscheid van Thijn Knetemann. De 30-jarige hockeyer, kind van de club in Bilthoven, heeft vanwege een hoofdblessure besloten te stoppen.
Knetemann nam de beslissing om te stoppen bij Heren 1 van SCHC afgelopen weekend. "Thijn heeft eerder al eens een hoofdblessure opgelopen en daaraan een nare hersenschudding overgehouden", zegt Leonard Posthumus Meyjes, bestuurslid tophockey bij Stichtsche.
"Nadat hij vorige week weer een tik op zijn hoofd had gekregen, merkte hij op dat het herstel erg moeizaam verliep. Dat heeft hem aan het denken gezet, en hij heeft een terechte en verstandige keuze gemaakt door voor zijn gezondheid te kiezen. Het risico op blijvende schade is een te groot risico", aldus Posthumus Meyjes.
Het bestuurslid tophockey van SCHC laat weten dat zij de rol die Knetemann de afgelopen seizoenen speelde, gaan missen. Als gevolg van het vertrek van de verdediger gaat SCHC op zoek naar versterking in de defensie. Ook op aanvallend vlak zoet Stichtsche nog nieuwe spelers.
Knetemann kwam tijdens zijn actieve carrière ook uit voor Schaerweijde en Pinoké.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.