FC Twente wil Cerny overnemen van FC Utrecht

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Twente wil Václav Cerny overnemen van FC Utrecht. De 23-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Twente, tot hij begin januari een zware knieblessure opliep. Cerny is momenteel aan het revalideren.
De Tsjechische international, die vanwege zijn zware blessure niet kan meedoen aan het EK, ligt nog een jaar vast bij FC Utrecht. FC Twente werkt echter aan een definitieve overname, aldus algemeen directeur Paul van der Kraan. "Hopelijk is daar binnenkort meer duidelijkheid over."
Cerny was bezig aan een sterk seizoen, tot het in de verloren thuiswedstrijd tegen zijn oude club Ajax (1-3) misging. De Tsjech tekende in zestien competitiewedstrijden voor zes doelpunten en zeven assists. Bij FC Utrecht kwam Cerny een jaar eerder in dertien competitieduels niet tot scoren.

Menig

Mogelijk wordt Cerny met FC Utrecht geruild tegen Queensy Menig. FC Twente bevesitigde eerder dat de Utrechtse eredivisionist in Enschede heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om de aanvaller over te nemen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.