Ronald Brouwer beëindigt hockeyloopbaan

© Schaerweijde
ZEIST - Ronald Brouwer stopt met hockey. De 42-jarige oud-international speelde sinds 2018 voor het Zeister Schaerweijde in de promotieklasse. Daarvoor speelde hij onder meer voor HGC en Bloemendaal.
Brouwer speelde ook 220 interlands, waarin hij 80 keer scoorde. Hij won drie keer de Champions Trophy en werd een keer Europees kampioen met Oranje. In 2004 won hij met het Nederlands team zilver op de Olympische Spelen.

Pakistanen blijven

Ook Bas van Dedem speelt volgend seizoen niet meer voor Schaerweijde, dat al eerder afscheid nam van Pieter Jan Voerman, Dominic Aarts en Lucas Veen. Daar staat tegenover dat de beide Pakistanen, Muhammad Rizwan en Rashid Mehmood wel blijven.
Ook Koen Visser speelt volgend seizoen voor Schaerweijde. De voormalig speler van Jong Oranje komt over van Kampong. Eerder werd al bekend dat Mark Weber de stap maakt van Qui Vive naar Schaerweijde.
Tenslotte wordt de selectie van de Zeister promotieklasser versterkt Casper Berkman, Pepijn Leenhouts, Boris Aardenburg en Daan Troost. Zij komen over uit de A-jeugd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.