IJsselmeervogels walst over DOVO heen

SPAKENBURG - In de zaterdag Hoofdklasse B heeft IJsselmeervogels DOVO met grote cijfers verslagen. Het werd 7-0. De vogels stonden in de rust nog met 1-0 voor. Na rust wist IJsselmeervogels er nog zes te scoren.
Doelpuntenmakers voor IJsselmeervogels waren Maikel de Harder, Jeffrey Winter, Ferdinand Katipana, Henry de Graaf, twee keer Jannick Cornelisz en nog een eigen doelpunt van Arnold Klein van DOVO.
IJsselmeervogels staat nog altijd op de eerste plek met 13 punten uit vijf gespeelde wedstrijden. DOVO is nu gezakt naar de achtste plek en heeft zeven punten uit vijf duels.
GVVV wist in Veenendaal niet te winnen van Sparta Nijkerk. Het werd 1-3. Sparta Nijkerk kwam al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. GVVV wist nog terug te komen in de wedstrijd, maar na de 1-3 kon GVVV niet meer aanhaken. De enige doelpuntenmaker voor GVVV was Joey Snijders.
Spakenburg wist bij ODIN'59 niet te winnen. Na negentig minuten was het 1-1. Spakenburg kwam al in de vierde minuut op een 1-0 voorsprong maar konden die voorsprong niet vasthouden. Het doelpunt voor Spakenburg werd gemaakt door Thijs Houwing.