Overzicht zaterdag Hoofdklasse B

UTRECHT - In de zaterdag Hoofdklasse B heeft DOVO met 5-1 weten te winnen van SDC Putten.
Het eerste doelpunt viel in de twintigste minuut voor rust. Raoul Henar wist in de 36e minuut tegen te scoren. Na rust bleken de Veenendalers te sterk. Doelpuntenmaker voor DOVO waren Lucien Dors, Daniel Kops, Rogier Wissink en twee keer Thijs van Tent Beking. DOVO staat na deze overwinning op de zesde plek met tien punten uit zes gespeelde wedstrijden.
Ook GVVV had een makkelijke dag tegen Volendam. Het werd 4-2 in het voordeel van de Veenendalers. Pas in de 27e minuut kwam GVVV op voorsprong, één minuut later werd het 1-1 door een eigen doelpunt van Koert Thalen. Daarna kwam Volendam nog maar amper in het spel voor. Doelpuntenmakers voor GVVV waren Danny van Brenk, Dennis van Meegdenburg, Antonio Aguilar Aguilera en Youssef Atibi. GVVV staat nu op plek vier met eveneens tien punten uit zes wedstrijden maar met een beter doelsaldo dan GVVV en Zwaluwen'30.
Spakenburg wist thuis niet te winnen van Kozakken Boys. Het bleef bij 1-1. Spakenburg kwam zelf eerst nog op een 1-0 achterstand. Gelukkig voor Spakenburg wist Danny van de Meiracker in de laatste minuut nog de 1-1 binnen te tikken. Spakenburg staat na vandag op de zevende plaats met maar zeven punten uit zes gespeelde wedstrijden.
IJsselmeervogels heeft een doelpuntloze dag gehad. Bij Hoek bleef het bij 0-0. Een slechte wedstrijd was het niet, maar een gelijkspel past wel bij het wedstrijdverloop. IJsselmeervogels staat na vandaag niet meer bovenaan. Doordat Sparta Nijkerk vandaag wel wist te winnen tegen ODIN'59 zijn zij de nieuwe koploper.
De vogels hebben nu veertien punten uit zes gespeelde wedstrijden.