Mooie rentree van Patrick Lokken bij Argon

MIJDRECHT - In de zondag hoofdklasse A heeft Argon de topper tegen Hilversum gewonnen. Argon staat derde op de ranglijst. Hilversum is de nummer twee.
Thuis in Mijdrecht werd het 1-0 dankzij een doelpunt van Patrick Lokken. Dat was zijn honderdste treffer in de hoofdklasse. Lokken werd gekozen tot matchwinner en dat terwijl de spits zijn rentree maakte na vijf weken blessureleed.
Elinkwijk had een gemakkelijke middag tegen Tonegido. De Utrechters stonden met rust al op een 3-0 voorsprong dankzij doelpunten van Iry Etwi, Hicham El Ghazouani en Bastin Verweij. Martijn Kroneman zette in de tweede helft de eindstand op het scorebord.
Elinkwijk staat zesde met 13 punten uit 9 wedstrijden. Koploper in de hoofdklasse is AFC met 19 uit 9.