IJsselmeervogels winnen van Sparta Nijkerk

SPAKENBURG - In de zaterdag Hoofdklasse B heeft IJsselmeervogels gewonnen van koploper Sparta Nijkerk. In Nijkerk werd het 1-0 voor de Vogels.
Veel kansen kreeg Sparta Nijkerk niet, maar kwamen in blessure tijd toch een paar keer heel dichtbij de gelijkmaker. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Ferdinand Katipana.
IJsselmeervogels stijgt door deze overwinning naar de derde plaats en heeft twintig punten uit tien gespeelde wedstrijden.
GVVV boekte een ruime overwinning op Bennekom. In Veenendaal werd het 4-0. De Veenendalers kwamen geen seconde in gevaar en wisten de wedstrijd makkelijk uit te spelen. De doelpunten voor GVVV werden gemaakt door Dennis van Meegdenburg, Joey Snijders, Koert Thalen en Gijs van Manen. GVVV staat door deze overwinning op de vijfde plaats met zeventien punten uit tien gespeelde duels.
Spakenburg wist na de overwinning van vorige week op IJsselmeervogels vandaag niet te winnen van SDC Putten. Het werd 2-1 voor SDCP. Het enige doelpunt voor Spakenburg werd gemaakt door Robert Verschraagen. Spakenburg zakt door dit verlies naar de vierde plek en blijft staan op achtien punten uit tien gespeelde wedstrijden.
DOVO wist niet te winnen bij LRC Leerdam. In Leerdam werd het 2-1. Thijs van Tent Beking zorgde nog wel voor de 1-0 voorsprong. Willem Looijen wist daarna twee keer het net te vinden voor LRC Leerdam. Ook was er nog een rode kaart voor DOVO speler Lucien Dors. De Veenendalers zakken door dit verlies naar de negende plek en hebben dertien punten uit tien gespeelde duels.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.